luni, 9 noiembrie 2015

Credeai ca viitorul tau este langa el, dar te-ai inselat.




Credeai ca viitorul tau este langa el, dar te-ai inselat.

   Iti faceai mari sperante ca el va fi al tau pentru totdeauna, ca veti forma o familie si ca intr-o zi veti avea nepoti si stranepoti. Acum ai revenit cu picioarele pe pamant si nu poti accepta realitatea; realitatea care este, de fapt, fara el. Dai vina pe tine pentru greselile lui, cand tu i-ai fost loiala pe tot parcursul relatiei.

   Te consumi fara motiv. Ce rezolvi? Ai uitat ca el nu este singurul barbat de pe planeta? Viata nu se sfarseste datorita unei povesti de dragoste cu final mai putin placut. Viata trebuie traita diferit de toti ceilalti, dar la maxim! Nu ai mai multe, cum nici pisica nu are 9 vieti. Trebuie sa te bucuri de fiecare moment, iar daca ceilalti nu se bucura cu tine, nu are importanta.


   Viata incepe cu tine si se termina tot cu tine. Nu conteaza daca pe parcursul ei ai intalnit diferiti oameni, ti-ai facut prieteni, te-ai indragostit.. Important este sa fii fost fericita!

   Daca o persoana nu te-a facut fericita, te va face alta, si tot asa! La final, corpul tau va fi inchis singur si doar sufletul o sa mai ramana din tine, iar acesta isi va aminti fiecare clipa frumoasa din viata ta.

   Si nu uita! Fericirea ta nu va depinde niciodata de o singura persoana.


.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu