luni, 16 noiembrie 2015

Iubirea e durere, dar mereu se intampla




   E ca si cum viata cu el a fost un vis si acum te-ai trezit la realitate, care e cu susul in jos. Nu trebuia sa te pierzi pe tine doar pentru ca ai gasit un om capabil sa te iubeasca pentru ca oricum trebuia sa plece, asa cum fac toti ceilalti.

   Daca iti lasi persoana iubita sa dispara din viata ta, o lasi pentru ca nu sti ce greu va fi fara ea dupa aceea. Dar asa a fost sa fie, nu? Acum ar trebui sa te ridici, sa-ti limpezesti mintea si sa faci loc in sufletul tau pentru altcineva. Nu ai facut asta pana acum? Inseamna ca in lupta dintre ceea ce stii si ceea ce simti, inima a castigat.

   Ceea ce nu traim la timp nu mai traim niciodata. Deci sa nu regreti nimic din ceea ce ai facut, din ceea ce ai simtit sau ceea ce ai avut. Nu te teme. Vei fi o persoana fericita din nou, dar nu iti vei uita trecutul. Nu poti trece peste amintiri. De fiecare data cand te vei indragosti va fi pentru ca ceva din acel om iti aminteste de prima iubire.

   O persoana care te iubeste nu va pleca niciodata, iar daca a facut asta inseamna ca nu te-a iubit si a avut doar senzatia de atasare. Nimeni nu stie cu adevarat ce simti.. uneori nici chiar tu nu iti poti explica gandurile si sentimentele. Si totusi, ai spus de multe ori ca nu mai poti si tot ai continuat.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu