duminică, 8 noiembrie 2015

L-ai pierdut pentru totdeauna? Si daca l-ai pierdut, e bine?




   Simti ca innebunesti. Tot interiorul tau parca se sparge in mii de bucatele si fiecare te inteapa in inima. Nu il poti uita nici daca ai vrea. Este barbatul care ti-a dat viata cand erai deja vie. Ti-a daruit viata pe care orice fata si-ar dori-o. Te-a facut din copil, femeie.

   Ai trecut cu el de stadiul cel mai greu al maturitatii. I-ai oferit totul, iar la fel a facut si el. Dar acum.. cand el a plecat, ce a mai ramas din tine? Totul s-a transformat intr-o durere nesfarsita prin care se pare ca doar tu treci. De multe ori te intrebi daca el simte ceea ce simti tu zilnic, cand il stii departe.

   L-ai pierdut pentru totdeauna? Si daca l-ai pierdut, e bine? Poate totul sa revina la normal, sau nu? Si daca normal nu e cu el, atunci tu mai ai vreun sens? Da! Pentru ca daca te-ar iubi, nu te-ar face sa suferi atat!

   Iubirea nu are limite, iar distanta nu va trebui sa fie niciodata un obstacol. Atunci cand barbatul tau nu te mai cauta inseamna ca nu mai gaseste in tine nimic din ceea ce il face fericit, iar asta nu se intampla din vina ta. Totul se intampla cand intre voi apare si a treia persoana; o a treia persoana adusa de catre el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu